C. van Eesterenlaan 25-29, 1019 JK Amsterdam
020 419 9995
info@zeeburgorthodontie.nl

Spoed

´╗┐Wanneer er iets aan je vaste beugel kapot is gegaan (los slotje, een uitstekend draadje of een losse spalkje) en je hebt er last van dan kun je tijdens de openingstijden van de praktijk altijd even binnenlopen zonder afspraak. We zullen dan eventuele uitstkende of loszittende onderdelen weghalen zodat je geen pijn meer hebt. In overleg plannen we dan iets meer tijd bij je volgende afspraak (wanneer dit kan) of maken een nieuwe afspraak om de losgekomen onderdelen weer vast te zetten. Meldt wel even bij een assistente dat je er bent.
Wanneer er een slotje loszit maar je hebt er verder geen last van bel of mail altijd even naar de praktijk. Er wordt dan op je eerstvolgende geplande afspraak meer tijd voor je gereserveerd (wanneer dat kan) om het slotje weer vast te plakken of er wordt hiervoor een nieuwe afspraak met je gemaakt.

Wanneer er buiten de openingstijden van de praktijk iets met je beugel aan de hand is check dan even de beugel EHBO. Vaak kun je de pijn of last makkelijk zelf verhelpen tot het moment dat we weer open zijn.

Wanneer het buiten de openingstijden van onze praktijk niet lukt om de oorzaak van de pijn zelf weg te halen bel dan met de Tandartsspoedpraktijk 0900-8602. Zij zullen je dan inplannen op de eerstvolgende afspraak die avond of weekenddag om de pijn weg te halen. De tandartsen van de Tandartsspoedpraktijk plakken nooit slotjes weer opnieuw vast.